DAVINCI

DaVinci Vaporizer - Renhet, Innovation och Kontroll

Upplev DaVincis sortiment av vaporizers för torra örter och dual-use. DaVinci levererar ånga som i genomsnitt är 90% svalare, vilket ger dig chansen att uppleva DaVincis teknologi i bekvämligheten av en 510 oljekompatibel vaporizer. Utmärkt smakande ånga skapas när du kombinerar premiummaterial som glas och zirkoniumkeramik med precisionstemperatur för att extrahera terpener.

Terpener, kända för att producera de smaker och aromer vi alla älskar, aktiveras av temperaturområden, kallade "kokpunkter". Lågtemperaturförångning, som erbjuds av DaVinci Vaporizer-serien, kan aktivera dessa element utan att förstöra deras molekylära konstruktion, vilket leder till fantastisk smak.

Ren Glas, Luftväg.

DaVinci lovar att endast bygga med de renaste komponenterna för vaporizers. Vårt Clean First™-etos innebär att inga metaller eller plaster används i vår förseglade zirkonium/glasångväg, vilket ger renhet till finsmakaren. Terpener har aldrig smakat så bra.

All Värme, Ingen Bränning.

Extraktion handlar allt om att använda temperaturen i vaporizern för att aktivera specifika kokpunkter. Med ett temperaturområde från 32-430 F (0-221C) skryter DaVincis teknologi med en noggrannhet på +/- 1 (grader F) för att ge dig fullständig kontroll över uppvärmningen.

IQC, din dagliga följeslagare.

Med temperaturkontroll, appanslutning, utbytbart 18650 batteri och USB-C-laddning har IQC allt du behöver för en tillfredsställande session. Sedan 2012 har DaVinci byggt vaporizers med ett clean first-ethos, och IQC är inget undantag. Clean first innebär att DaVinci enbart använder de renaste komponenterna. Inga metaller eller plaster används på våra förseglade zirkonium- och glasfodrade keramiska ångvägar. Alla elektronik och lödningar är helt förseglade från alla ångberörande komponenter.

DaVinci MIQRO-C Vaporizer, liten, enkel och diskret.

Med sitt 18350 utbytbara batteri, USB-C snabbladdningsport och enkla Smart Path™-temperaturinställningar är MIQRO-C den perfekta kompakta vaporizern för en snabb mikrodossession.

ARTIQ Patronvaporizer Funktioner

Kompatibel med standard 510 patroner. Förlängd Luftväg Reducerar Ångvärme med 90%. Helt Dold Kammar. Genomsnittstemperaturen på ångan från ARTIQ är 84°F (28°C) jämfört med 153°F (67°C) från toppmatade 510-enheter.

DAVINCI

Det finns 24 produkter.

Visar 1-24 av 24 objekt