THCJD

THC-JD är en naturligt förekommande cannabinoid (fytocannabinoid) och en variant av THC. Strukturellt liknar den andra cannabinoider, men skillnaden ligger i längden på dess kolstjärt eller sidokedja. Längre kedjor indikerar en starkare bindningsaffinitet med mänskliga cannabinoidreceptorer. THC-JD förekommer naturligt i mycket små mängder. Dess framställningsmetod innebär en modifiering av CBD med värme eller kemiska katalysatorer, vilket skapar en ny molekyl med en längre kedja än CBD.

Upptäck Vårt Sortiment

Engångs Vapes med THC-JD

Upptäck vårt sortiment av engångsvapes med THC-JD. Vi erbjuder ett brett urval av smaker som Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pinneapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG och Watermelon Zkittles.

THC-JD 510 Patroner

Vi har också THC-JD 510 patroner tillgängliga i spännande smaker som Green Apple Crunch, Watermelon Skittlez, Mango Kush och Hawaiian Snow.

CCELL Vape-teknologi

Våra engångsvapes är utrustade med CCELL-teknologi för en jämn och konsekvent upplevelse. EVOs vetenskapligt beräknade porfördelning och jämn värmefördelning atomiserar ett brett spektrum av terpener, vilket levererar upp till 34% mer effektivitet. Den optimerade keramiska formulan och avancerad spoldesign ökar termisk effektivitet. Värmespolen behandlas för att motstå oxidation, vilket ger exakt motstånd och 20% förbättring i produktkonsekvens.

Naturliga och THC-Fria Produkter

Våra produkter är tillverkade av de finaste naturliga ingredienserna, med rena organiska cannabinoider och terpener utan tillsatser. Varje sats genomgår rigorösa oberoende laboratorietester för att garantera 0,00% THC-innehåll.

VIKTIGT MEDDELANDE:

Alla produkter är 100% lagliga och tillverkade inom EU från hampaderiverad CBD.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Produkterna är inte lämpliga för gravida och ammande kvinnor, aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner.

Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

Produkterna överensstämmer med Lag nr. 167/1998 §5.

Avsedda för följande ändamål; industriella, tekniska och hortikulturella.

Inte för direkt konsumtion eller rökning.

Dessa produkter är endast till salu till personer över 18 år.

Detta är en samlarartikel.

THCJD

Det finns 26 produkter.

Visar 1-26 av 26 objekt